Finstroy
ПРОДАВА
ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ
ЗАМЯНА
ИНДУСТРИАЛЕН ИМОТ
НОВО СТРОИТЕЛСТВО - ЗА КЛИЕНТИ НА АГЕНЦИЯТА
СТАРО СТРОИТЕЛСТВО
ОБЕКТИ В ЧУЖБИНА
ПАРЦЕЛИ
НАЕМИ
Търси
Изчисти
Finstroy
БЪРЗО ТЪРСЕНЕ
Търсене по местоположение,
град, район

Търсите имот ?
Изпратете имот
Finstroy
УСЛУГИ
Посредничество при покупка на жилища в строеж
Стари жилища
Наеми
Маркетинг
Консултации
Управление на имоти
Инвестиционно посредничество
Съдействие за банкови кредити
Парцели
Обекти в чужбина
Довършителни строителни работи
Finstroy
ПОЛЕЗНО & ИНТЕРЕСНО
Нотариуси в София
Нотариални такси
Данъци при продажба на лично недвижимо имущество
Лиценз
Отстъпки
Новости
Сертификати & Награди
Карти
Картинна галерияWebDesignBG
Български English Русский
Finstroy
НАЧАЛО         ЗА ФИРМАТА         ЗАЩО ФИНСТРОЙ         ЧЛЕНСТВО         КОНТАКТИ

ЗА ФИРМАТА

ФИНСТРОЙ е създадена през 1992г. като специализирана фирма в сферата на довършителните работи, а агенцията за недвижими имоти към нея е една от първите официално регистрирани и действащи агенции в България. От 1997г. е член на Национално сдружение "Недвижими имоти".

Основателите й, инж. Г. Марински , специалист с дългогодишен опит в строителството и проектирането, и З. Маринска, създават фирмата също и с идеята за посредничество при сделки с недвижими имоти, като концентрират вниманието си върху продажбата на жилища в строеж. Понастоящем тази дейност е значително развита, като в желанието си да откликне на всички изисквания на клиента, Финстрой затваря кръга на едно пълно комплексно обслужване. В момента агенцията за недвижими имоти предлага пълен спектър от услуги - от посредничество при закупуване на жилища в строеж и завършването им "до ключ" до отдаване на луксозни жилища под наем.

Отскоро беше включена и услугата "управление на имоти" - дейност, създадена за улеснение на клиенти, гласували пълно доверие при стопанисването на имота.

Консултацията в офиса улеснява максимално клиента, като му дава точна и обективна информация за състояниетона пазара за недвижими имоти в момента, достъп до архитектурния проект на всеки предлаган имот, осигурен собствен транспорт за оглед на обекта в удобно за клиента време. Предварителна информация (като данни за обекта, скици и снимки) за някои от наличните оферти, може да се извлече от уеб страницата на фирмата.

Компанията се гордее със своята гъвкава финансова политика - клиентите могат да получат или сами да предложат, различни схеми за разсрочено плащане, като агенцията осигурява безплатна правна защита на сделките. Също така, единствено Финстрой предлага 10% отстъпка за довършителни работи на закупено чрез агенцията жилище.

Най-голямата награда за работата на Финстрой са доволните клиенти от България, Русия, САЩ, Италия, Франция, Гърция, Китай, Латвия, Англия, Кипър, ОАЕ, които идват като клиенти, а остават приятели на фирмата.

Работни езици

Руски
Английски
Френски


Начало
Назад

тел: +359 2 963 38 72  факс: +359 2 866 11 72 моб: +359 899 82 94 22

ФИНСТРОЙ © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Finstroy
Finstroy Finstroy Finstroy